Termékek

NeuroAMP készülékek és készletek

Webshopunkban a készülékek, készletek közvetlenül nem rendelhetők. Ezek a termékek szakmai tanácsadásunkkal egyedi igényekre konfigurálhatók. Az itt feltüntetett termékek Forintban kifejezett ára tájékoztató jellegű, az aktuális árak a BeeMedic GmbH oldalán ezen a linken megtekinthetők. Ezen termékek megrendeléséhez kérjük, vegye fel a kapcsolatot a MyNeuro Irodával a myneuro@myneuro.hu címen vagy a +36708843894 telefonszámon.

Elektródák, krémek, kábelek

Webshopunkból közvetlenül és azonnali magyarországi kiszállítással rendelhető termékek. 

Kiegészítők

Webshopunkban a kiegészítők közvetlenül nem rendelhetők. Ezek a termékek szakmai tanácsadásunkkal egyedi igényekre konfigurálhatók. Az itt feltüntetett termékek Forintban kifejezett ára tájékoztató jellegű, az aktuális árak a BeeMedic GmbH oldalán ezen a linken megtekinthetők. Ezen termékek megrendeléséhez kérjük, vegye fel a kapcsolatot a MyNeuro Irodával a myneuro@myneuro.hu címen vagy a +36708843894 telefonszámon.

Az árak nettó árak, az áfát nem tartalmazzák. Az árak a szállítási költséget nem tartalmazzák.
Cégünk a BeeMedic GmbH termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Webshopunkból közvetlen és azonnali magyarországi kiszállítással elektródák, krémek, kábelekek és könyv rendelhető.

Többi termékünk Forintban kifejezett ára tájékoztató jellegű, az aktuális árak a BeeMedic GmbH oldalán ezen a linken megtekinthetők. Ezen termékek megrendeléséhez kérjük, vegye fel a kapcsolatot a MyNeuro Irodával a myneuro@myneuro.hu címen vagy a +36708843894 telefonszámon.

2022 március 10-i megjegyzés: A termékek Forintban kifejezett árának változtatási jogát az EUR árfolyamának nagy mértékű ingadozása miatt még az aktuális megrendelés beérkezésétől kezdődően a számlázsi folyamat lezárultáig fenntartjuk. Ez visszavonásig érvényes. Vevőink szíves elnézését kérjük!