Rólam

Kertész Nikoletta vagyok, a MyNeuro Győri Neurofeedback Központ vezetője.

Hivatásom és szívügyem, hogy támogassam a modern életvitel nehézségeivel sikeresen megküzdeni vágyókat, és egyedi megoldást kínáljak a kiegyensúlyozottabb élet eléréséhez. A neurofeedback tréning legfőbb döntéshozó szervünket, az agyunkat fejleszti és támogatja. 

A világ felgyorsult. A kommunikáció is felgyorsult. A döntéseink készen állnak erre? Mert nekünk is tartanunk kell a tempót!

Tréningünknek köszönhetően az agyban új idegi kapcsolatok jönnek létre így az információ gyorsabban és hatékonyabban tud áramolni.

Eredményesebbé válhatunk sok területen. Ennek következtében fejlődésünk olyan irányt vehet, melyek hatékonyan támogatnak minket az életünk minden területén, ide értve mentális és érzelmi területeket illetve a tanulást, munkát és a sportot is.

Figyelmünk, koncentrációnk, memóriánk javul, döntéshozatalunk eredményesebbé válik, stressztűrő képességünk javulása pedig még kiemelkedőbb teljesítményre sarkall majd minket.

Magamról, az autizmus szemszögéből

3 fiamból 2 értelmileg sérült. Legidősebb súlyos értelmi sérült; ikreim egyike pedig nem beszélő, középsúlyos értelmi sérült autista kisfiú. Ikertestvére szerencsére ép értelmű. A fejlesztési lehetőségek után kutatva számos hatékony módszert találtam, sikerrel alkalmaztam, majd rendszerbe foglaltam és 2016 óta népszerűsítem előadások, írások és a dinamikusan növekvő Facebook csoportom által.

Hogy tudok segíteni?

Autista gyermeket nevelő szülőknek segítek abban, hogyan lehet a gyermekeik tüneteit csökkenteni, vagy szerencsés esetben akár véglegesen elmúlasztani.

Foglalj időpontot szülői konzultációra.

Hogyan segít a neurofeedback az autizmusban?

A figyelem, koncentráció, hiperaktivitás, elalvás, kevés alvás, dührohamok, viselkedészavar, beszédfejlődési rendellenesség területén bizonyul jótékonynak a tréning mindamellett, hogy a közérzetet is javítja.

Önfejlesztésben a siker záloga

A neurofeedback egy komplex és modern tanulási rendszert biztosít azok számára, akik kortól, nemtől függetlenül fejlődni szeretnének. Tapasztalataim és szaktudásom örömmel állítom e cél szolgálatba.

Mérnökként hitelességemet az eredményeimben mérem. 

Az egészségfejlesztés terén más szakterületken is jártas csapatunk támogatja Önt önfejlesztése és ezáltal szakmai karrierjének fellendítése során.